
KombuchaKombucha
5.20 KM
Kombucha je napravljena na potpuno prirodan način – rezultat je djelovanja korisnih kvasaca i bakterija. Ne sadrži konzervanse i bojila te nema nuspojava. Blagotvorni učinci kombuche poznati su uglavnom u azijskim krajevima koji su njena domovina. Značajan je sadržaj glukuronske kiseline koja detoksificira organizam. Kombucha također sadrži brojne vitamine B skupine i druge tvari. Kombucha je ugodno pjenušavo osvježavajuće piće. Ako ne mjehuri, samo je ostavite na sobnoj temperaturi oko 20°C ili više, ubrzo će oživjeti i moći ćete uživati u njoj.
Kombucha is made in a completely natural way - it is the result of the action of beneficial yeasts and bacteria. It does not contain preservatives and dyes and has no side effects. The beneficial effects of kombucha are known mainly in the Asian regions that are its homeland. The content of glucuronic acid, which detoxifies the body, is significant. Kombucha also contains numerous B vitamins and other substances. Kombucha is a pleasant sparkling refreshing drink. If it doesn't bubble, just leave it at room temperature around 20°C or more, it will come back to life soon and you can enjoy it.
Organski proizvodOrganic product
Best use before : Otisnuto na ambalaži
Keeping terms : Suhom i hladnom mjestu i van domašaja djece
Manufacturer :
Infuzija bijelog čaja* 92%, šećerne trske*, kulture Kombucha, bakterija mliječne kiseline i octa. * eko uzgoj. Zamućenost i pojava taloga su prirodni procesi fermentacije.
Infusion of white tea* 92%, sugar cane*, Kombucha culture, lactic acid bacteria and vinegar. * eco farming. Cloudieness and the appearance of sediment are natural processes of fermentation.