Začini, Soli, MješavineZačini, Soli, Mješavine
7.30 KM
Pretvara blage rezance u vatrenu pastu all'arrabbiata, a meksički gulaš u čili con carne. Avanturistički kuhari ga koriste čak i u slatkim jelima! Na ovaj ili onaj način, morate ga dodavati po malo jer je kapsaicin odgovoran za peckanje na jeziku. Pikantnost ove sorte čilija: ljuta, ljuta, ljuta!
Turns bland noodles into fiery pasta all'arrabbiata and Mexican stew into chili con carne. Adventurous cooks even use it in sweet dishes! One way or another, you need to tread lightly as capsaicin is responsible for a burning sensation on the tongue. The spiciness of this chili variety: Hot, hot, hot!
Organski proizvodOrganic product
Pogodno za veganeSuitable for vegans
Najbolje upotrijebiti do : Otisnuto na ambalaži
Čuvati na : Suhom i hladnom mjestu i van domašaja djece
Proizvođač : Sonnentor
Chili hot ground org.
Samljevena Kajenska paprilka
Organski proizvodOrganic product
Bez dodanog šećeraNo added sugar
Pogodno za veganeSuitable for vegans
Organski proizvodOrganic product
Bez dodanog šećeraNo added sugar
Pogodno za veganeSuitable for vegans
Organski proizvodOrganic product
Bez dodanog šećeraNo added sugar
Pogodno za veganeSuitable for vegans